RU UA

В корзине 0 товаров

На сумму 0 грн

Оформить заказ
Перейти в корзину
technology logo

SmartFrost

Ручна розморозка стане рідкісним явищем.

Технологія SmartFrost дозволяє значно рідше розморожувати морозильну камеру, а на внутрішніх стінках і на заморожених продуктах утворюється значно менше інею. 

SmartFrost — запатентована технологія Liebherr, яка ґрунтується на принципах роботи статичних систем. Але інженерам компанії Liebherr вдалося внести значні зміни в класичну конструкцію, практично повністю змінивши її, перетворивши недоліки на переваги.

Її особливістю є те, що випарник було перенесено за межі внутрішнього простору камери, а випарними трубками обернуто корпус камери. 

Морозильні відділення вбудованих комбінованих приладів з технологією SmartFrost мають додаткову перевагу: компактне зберігання акумуляторів холоду у верхній частині.

 

Просте на перший погляд рішення забезпечило системі SmartFrost ряд незаперечних переваг у порівнянні зі звичайною статичною системою:

  • рівномірне охолоджування;
  • низький рівень шуму;
  • гарні показники збереження холоду при відключенні електроенергії;
  • заощадження електроенергії;
  • гнучкість розміщення продуктів. Випарник не займає зайвого простору всередині камери, а отже продукти різних розмірів легко розміщуються, всі полиці та контейнери досить просто витягуються і можуть бути переміщені. 

Оскільки випарник не забезпечений автоматичною системою відтаювання, виникає необхідність в періодичному розморожуванні. Проте гладкі внутрішні стінки легко миються. Тож, розморожування морозильної камери не стане для вас проблемою. Звичайно, персональні особливості використання пристрою значно впливають на частоту розморожування, але в переважній більшості випадків це необхідно робити не частіше ніж 1 раз на 6-8 місяців.

 

Моделі, в яких застосовується технологія