SmartFrost
Ручна розморозка стане рідкісним явищем.
Технологія SmartFrost дозволяє значно рідше розморожувати морозильну камеру, а на внутрішніх стінках і на заморожених продуктах утворюється значно менше інею.
SmartFrost — запатентована технологія Liebherr, яка ґрунтується на принципах роботи статичних систем. Але інженерам компанії Liebherr вдалося внести значні зміни в класичну конструкцію, практично повністю змінивши її, перетворивши недоліки на переваги.
Її особливістю є те, що випарник було перенесено за межі внутрішнього простору камери, а випарними трубками обернуто корпус камери.
Морозильні відділення вбудованих комбінованих приладів з технологією SmartFrost мають додаткову перевагу: компактне зберігання акумуляторів холоду у верхній частині.
Просте на перший погляд рішення забезпечило системі SmartFrost ряд незаперечних переваг у порівнянні зі звичайною статичною системою:
- рівномірне охолоджування;
- низький рівень шуму;
- гарні показники збереження холоду при відключенні електроенергії;
- заощадження електроенергії;
- гнучкість розміщення продуктів. Випарник не займає зайвого простору всередині камери, а отже продукти різних розмірів легко розміщуються, всі полиці та контейнери досить просто витягуються і можуть бути переміщені.
Оскільки випарник не забезпечений автоматичною системою відтаювання, виникає необхідність в періодичному розморожуванні. Проте гладкі внутрішні стінки легко миються. Тож, розморожування морозильної камери не стане для вас проблемою. Звичайно, персональні особливості використання пристрою значно впливають на частоту розморожування, але в переважній більшості випадків це необхідно робити не частіше ніж 1 раз на 6-8 місяців.