loader
technology banner - BioFresh Professional Fish & Seafood-Safe

BioFresh Professional з Fish & Seafood-Safe – це новий вимір свіжості і наступний крок у розвитку фірмової технології BioFresh від Liebherr. Ідеальні умови для зберігання свіжості риби та морепродуктів.   

Риба та морепродукти зберігаються за постійної температури близько - 2°C. Ця температура ідеально підходить для цих делікатних продуктів, продовжуючи їхню свіжість значно довше, ніж у звичайній холодильній камері (в якій зазвичай встановлена температура + 2°C). У цьому відділенні підтримується низький рівень вологості. 
 
Зберігання в цьому контейнері за такої температури максимально повторює зберігання риби на льоду в спеціалізованих магазинах або рибальських ринках відразу після вилову. Часто, моделі із зоною свіжості BioFresh Professional мають генератор льоду, відповідно лід можна додати у контейнер і розмістити рибу на ньому.
     


Окрім цього, зону
Fish & Seafood-Safe можна легко адаптувати під різні потреби зберігання.
 

Основний режим (- 2°C): Оптимальний режим для риби та морепродуктів і встановлюється для цієї зони за замовчуванням. 

Комбінований режим (- 2°C|0°C): Контейнер поділено на дві частини. Перегородка легко рухається, тому розмір цих двох частин ви гнучко можете регулювати. Це дає змогу мати дві різні температурні зони в одному контейнері. 

Режим (- 0°C):  Якщо ви не зберігаєте рибу чи морепродукти, ви можете змінити налаштування, щоб уся зона Fish & Seafood-Safe працювала в режимі - 0°C для оптимального зберігання м'ясних та молочних продуктів. 

Додатковий світлодіодний індикатор дозволяє швидко та зручно зрозуміти чи активовано спеціальне температурне налаштування, яке ви обрали.  

А якщо ви не уявляєте свій прийом їжі без свіжих фруктів та овочів, то у нас є оптимальне рішення, яке дозволить максимально довго зберігати свіжість улюблених продуктів: зона свіжості BioFresh Professional з технологією HydroBreeze.   

Fish & Seafood-Safe: ідеальні максимально наближені умови до професійного охолодження, дозволяючи зберігати делікатеси так, ніби вони щойно виловлені.